Verzenden

De levering vindt plaats vanaf 3511 Stokrooie, Kuilbergstraat 47.

Afhalen op ons adres is GRATIS en kan tijdens de openingsuren of op afspraak.

Wij dragen het risico tot aan de overdracht aan de vervoerder GLS of Bpost. Voor vertragingen in levering, gevallen van overmacht en buitengewone gebeurtenissen zijn wij niet aansprakelijk.

De bestelde goederen worden geleverd na vooruitbetaling op onze rekening via overschrijving of beveiligd online betalen of verstuurd onder rembours (enkel binnen België). Indien niet anders is overeengekomen, zal de levering geschieden binnen de 15 dagen.

De leverings- en behandelingskosten worden berekend op basis van het gewicht van de bestelde goederen. 

De leverings- en behandelingskosten omvatten de kostprijs voor de verzending van het pakket en de administratiekosten voor de financiële afhandeling van uw bestelling.

Leverings- en behandelingskosten binnen België zijn vanaf  9,50 euro voor een pakket tot 5kg en vanaf 16,00 euro voor grote pakketten van 30kg of meer.

Rembours(COD) toeslag (kan enkel voor Belgische leveringen) : 9,00 euro

Leverings- en behandelingskosten voor Nederland, Frankrijk, Luxemburg en Duitsland zijn vanaf 13,00 euro voor een pakket tot 5kg en vanaf 29,00 euro voor pakketten van 30kg of meer.

Bij het aanmaken van uw bestelling, worden de verzendkosten automatisch berekend door de webshop van PK500.

Indien verzending in een omslag kan zullen wij niet nalaten dit te doen.  In dit geval ontvangt de klant van ons een mail met het correcte bedrag van de bestelling. Indien de betaling reeds uitgevoerd werd door de klant, betalen wij het verschil terug.

Expeditions to other countries: on request.

Plaatwerk, bumpers en andere grote onderdelen: verzending op aanvraag.

Ruiten, vloeistoffen en accu's worden niet verzonden.

KOPEN OP AFSTAND

De consument heeft het recht aan PK500 mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen de 14 dagen vanaf de dag die volgt op de levering van het product. Klanten die van het verzakingsrecht gebruik wensen te maken, moeten binnen de 14 dagen vanaf de levering contact opnemen met PK500