Over ons

Net voor het nieuwe millenium kochten wij ons Fiatje, een 500L uit 1972. Na enkele technische verbeteringen, een restauratie, vele gereden kilometers en diverse onderhoudsbeurten, hadden we de kennis en de connecties in huis om te beginnen met onze onderdelenwinkel.
 
Zo zijn we in 2007 van start gegaan met een bescheiden website met daarin enkel een prijslijst en onze contactgegevens, én in de garage 1 rek met technische onderdelen.
Vanaf de eerste dag hebben de Fiat 500-rijders ons gevonden, met vraag naar plaatwerk, interieur, advies, enz... Hierdoor zijn we uitgegroeid tot de Fiat 500-specialist in onze regio en daarbuiten, met onderdelen van A tot Z leverbaar uit voorraad. Ondertussen wordt de vraag naar onderdelen voor Fiat 126 en Fiat 600 ook alsmaar groter. En is ons assortiment uitgebreid met deze onderdelen.
 
Ons doel is om onze klanten niet alleen de nodige onderdelen snel te bezorgen, maar ook om een goede service te bieden om hun Fiat 500, Fiat 126 en Fiat 600 in topconditie te brengen, zodat we elkaar kunnen ontmoeten onderweg en op evenementen in binnen- en buitenland.
 
Groeten
Het PK500 Team